Franse erwtjes van nigella

Franse erwtjes van nigella

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een Frans groentegerecht met de overheerlijke Franse erwtjes van nigella. Uien en sla worden samen met erwtjes in bouillon gekookt en geven een unieke smaak. Serveer met brood.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Franse erwtjes van nigella op tafel.

  1. Snijd de uitjes in ringetjes, was de sla en snijd er repen van.
  2. Maak de bouillon van een half blokje.
  3. Smelt de boter in en bak hierin zacht de stengeluitjes aan.
  4. Voeg de knoflook en sla toe en roer tot deze geslonken is.
  5. Doe dan de erwtjes erbij en de bouillon.
  6. Laat 20 minuten pruttelen tot de bouillon is ingekookt tot een wat stroperige massa.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasen