Tahoe met ketjapsaus

Tahoe met ketjapsaus

Smulweb imageSmulweb

Tahoe lekker krokant bakken in een ruime pan met hete olie. Combineer met zelfgemaakte ketjapsaus van ketjap manis, ui, sambal, azijn en suiker. Serveren met het sausje ernaast is nóg lekkerder.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Tahoe met ketjapsaus op tafel.

  1. Maak de tahoe klaar door een grote pan met ruime hoeveelheid olie op hoog vuur te zetten. Laat de olie goed heet worden terwijl je de tahoe in blokjes snijdt en even laat uitlekken. Doe de tahoe in de pan en laat het lang genoeg bakken totdat het goudbruin en knapperig wordt. Haal de tahoe uit de olie en laat het uitlekken op keukenrol.
  2. Maak de ketjapsaus door uitjes in een schaaltje te doen en te bedekken met ketjap. Voeg sambal toe naar smaak. Voeg een scheutje azijn en een schepje suiker toe om het milder te maken en om de zoete ketjap in evenwicht te brengen. Proef de saus en voeg als het nodig is extra suiker toe als het te zuur smaakt.
  3. Serveer de knapperige tahoe met het ketjapsausje ernaast, zodat de mensen kunnen dippen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen