- 1000 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Udang godok (garnalen gerecht) op tafel.
- Begin als eerste met alles wassen en voorsnijden.
- Maak de taugé schoon en was en laat uitlekken in een vergiet.
- Snijd de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de ui en het teentje knoflook fijn.
- Snijd de paprika in reepjes of blokjes.
- Borstel de champignons en snijd in plakjes.
- Smoor in de boter de knoflook en ui.
- Voeg de bleekselderij en paprika toe zodra de bleekselderij iets zacht is.
- Voeg de champignons toe en smoor alles 2 minuten.
- Voeg de garnalen met zout, peper en nootmuskaat toe en bak dit kort mee.
- Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten sudderen op een laag vuur.
- Voeg na 10 minuten de taugé toe en roer goed om op iets hoger vuur.
- Serveer met reepjes ei, sambal en witte rijst!