Zalmsalade

Zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke zalmsalade, met blikjes zalm, aardappelen, mayonaise, fijngesneden ui en een beetje azijn, is de perfecte keuze voor een lichte lunch of als voorgerecht. Voeg wat visolie, peper en zout en sap toe, laat het mengsel wat afkoelen en u heeft een smaakvolle salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmsalade op tafel.

  1. Kook de aardappelen en snijd het uitje in heel fijne stukjes.
  2. Stamp de aardappelen en voeg de blikjes zalm en flink wat mayonaise toe. Stamp dit weer goed door elkaar.
  3. Voeg de fijngesneden ui, peper en zout, een beetje azijn en wat visolie uit de blikjes toe. Voeg ook wat sap dat bij augurken zit toe. Blijf toevoegen en mengen tot de zalmsalade goed op smaak is.
  4. Laat de salade minstens een aantal uren in de koelkast afkoelen en trekken, bij voorkeur een hele nacht, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade