Jordanese gehaktballen

Jordanese gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Deze gehaktballen zijn niet te weerstaan! Door het losser maken van het gehakt en toevoegen van garnaaltjes krijgt de gehaktbal zijn unieke smaak. De ballen worden lekker gebakken in boter. Zorg dat je geen jus verspilt!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Jordanese gehaktballen op tafel.

  1. Doe het gehakt in een kom en maak het met behulp van 2 vorken wat losser. Voeg de garnaaltjes, ui, peterselie, nootmuskaat en voldoende peper en zout toe en meng alles goed door het gehakt.
  2. Maak er kleine balletjes van of voor het hoofdgerecht grote ballen. Braad ze in een klont boter op matig vuur in nog geen 10 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Schep de gehaktballen uit de pan en leg ze op een warme serveerschaal.
  4. Blus de pan met de bouillon en laat de jus tot een paar lepels inkoken, terwijl je de aanbaksels goed losroert.
  5. Schenk de jus over de gehaktballetjes en zet ze op tafel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees