Uien-gehaktbrood

Uien-gehaktbrood

Smulweb imageSmulweb

Dit uien-gehaktbrood is een heerlijk gerecht dat warm of koud gegeten kan worden. Het wordt bereid met ui, gehakt, kaas en ei, en wordt geserveerd met een rijke, sappige vulling.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Uien-gehaktbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Snij de uien in ringen.
  3. Meng het gehakt met de helft van de uienringen, kaas, ei, zout en peper.
  4. Schep het gehaktmengsel in een cakevorm en leg de rest van de uienringen erop. Druk dit licht aan en dek af met aluminiumfolie.
  5. Bak het gehaktbrood gedurende 40 minuten, maar haal de laatste 10 minuten de folie eraf.
  6. Haal het uit de oven en schenk het braadvocht eruit.
  7. Neem het gehaktbrood uit de vorm.
  8. Snijd het warm of koud aan plakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees