Pangasius met asperges en garnalen

Pangasius met asperges en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Met dit heerlijke recept van pangasius met asperges en garnalen zet je een echte smaakmaker op de kaart. Pocheer de pangasiusfilets en serveer ze met warme asperges in combinatie met een heerlijke zelfgemaakte kruidenbotersaus waaraan je rozemarijn, tijm en oregano toevoegt. De combinatie van de drie kruiden maken deze saus tot een onverwachte smaakmaker. Maak dit gerecht compleet met smakelijke garnalen, dit is een gerecht waar je gasten nog lang over na zullen praten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pangasius met asperges en garnalen op tafel.

  1. Kook de asperges volgens basisrecept of verwarm de asperges uit bokaal een paar minuten in de magnetron met het vocht.
  2. Breng de room aan de kook en voeg van het vuur de kruidenboter in klontjes toe. Warm opnieuw op en laat zo`n 5 minuten inkoken. Roer regelmatig.
  3. Pocheer ondertussen de pangasiusfilets. Kruid ze met zout en peper en leg ze in een magnetronschaal met 1 eetlepel water, dek af en verwarm 4-5 minuten op ongeveer 700 Watt. Laat even nagaren.
  4. Voeg garnalen toe aan de saus en warm nog even zachtjes op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges