Zomerse tiramisu

Zomerse tiramisu

Smulweb imageSmulweb

Deze zomerse tiramisu maak je met fruitige aardbeien en luchtige slagroom. De marsala en vanille-extract geven een verrassende twist aan deze klassieker. Garneer met een takje munt voor een frisse noot.

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zomerse tiramisu op tafel.

  1. Doe de slagroom met de poedersuiker in een kom en klop stijf.
  2. Zet mascarpone met marsala en vanille-extract bij elkaar en meng goed.
  3. Druk dan een paar aardbeien (ongeveer 4) door een zeef. Meng goed door. De pulp van de aardbeien mag erbij.
  4. Schep het mengsel bij de slagroom en vouw dit door elkaar.
  5. Bouw nu de tiramisu op: snijd de cake in de vorm van het glas, doe daar plakjes aardbei op en vervolgens de mousse.
  6. Herhaal tot het glas vol is. Maak af met een takje munt en aardbeien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tiramisu