Pittige champignonsalade

Pittige champignonsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige champignonsalade met Spaanse peper, bieslook en verse kruiden is een waar smaakfestijn! Gebakken champignons in zelfgemaakte dressing zorgen voor het perfecte bijgerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 2 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige champignonsalade op tafel.

  1. Maak de Spaanse peper schoon, verwijder de pitjes en snijd in smalle ringetjes. Snijd de bieslook klein en maak de champignons schoon en snijd in vieren.
  2. Maak de dressing door citroensap, water, zout, suiker en 3 eetlepels zonnebloemolie te kloppen. Voeg de peterselie en bieslook toe en meng alles goed.
  3. Verhit de resterende zonnebloemolie. Bak hierin de champignons onder voortdurend roeren gedurende ongeveer 5 minuten. Bak ook de rode peper kort mee. Breng op smaak met zout.
  4. Meng de champignons met de dressing en laat ongeveer 30 minuten intrekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Bakken Citroen Citroensap