Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes

Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes

Smulweb imageSmulweb

Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes. De krokante kletskoppen van geitenkaas zijn verrassend bij de zoete en frisse combinatie van sla, dressing en rivierkreeftjes in een pittig sausje van mayonaise, sherry, ketchup en tabasco.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de korsten van de kaas en rasp de kaas grof. Verdeel de kaas gelijkmatig over de bakplaat.
  3. Bak de kaas in 12 minuten krokant. Snijd met een spatel de kaaskoek in 12 ongeveer gelijke stukken. Haal voorzichtig van de bakplaat en laat op keukenpapier afkoelen.
  4. Klop olie en azijn tot een dressing en knip er bieslook boven fijn. Breng op smaak met zout en peper. Schep de sla door de dressing.
  5. In een andere kom klop je mayonaise, slagroom, ketchup, Tabasco en sherry tot een sausje.
  6. Meng de rivierkreeftjes door de saus en houd wat saus achter voor garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Koekjes Kletskoppen