- 125 ml Jumbo Fruitsap Ananas
- 125 ml Appelsap
- 50 g Chilipoeder
- 4 tl Liquid Smoke
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Klapstuk in slowcooker op tafel.
- Combineer de specerijen.
- Wrijf 2 Tl. specerijen goed in het vlees.
- Doe het vlees in een afsluitbare diepvrieszak of leg het in een platte schaal (afdekken met plasticfolie).
- Bewaar de rest van de specerijen.
- Meng alle ingrediënten in een schaal voor de BBQ-saus (suiker moet goed oplossen).
- Giet 500 ml. (2 cups) van de saus over het vlees, bedek aan alle kanten. Plaats het vlees in de koelkast gedurende minstens 8 uur of 's nachts (meng af en toe het vlees met de saus).
- Bewaar de rest van de saus in een bakje in de koelkast.
- Haal na 8 uur het vlees uit de saus, laat het even uitlekken en gril het vlees snel bruin (druppelpan eronder).
- Plaats het vlees nu in de slowcooker.
- Giet 375 ml. (1 1/2 cup) saus erover en zet de slowcooker op hoog voor 1 uur en dan op laag voor 3 uur.
- Prik met een vork om te zien of het vlees goed mals is.
- Verwijder het vlees en wacht 15 minuten voordat je het snijdt.