Spinazie stamppot met gekookt ei asperges en notenboter veg

Spinazie stamppot met gekookt ei asperges en notenboter veg

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker op tafel: spinazie stamppot met gekookt ei, asperges en notenboter. Heerlijk met roomboter erdoorheen en de fijngemaakte hazelnoten zorgen voor een smaakexplosie! Alleen nog even rangschikken op de borden en dan lekker smullen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie stamppot met gekookt ei asperges en notenboter veg op tafel.

  1. Kook de aardappelen in ruim kokend water met zout. Giet ze af en laat even uitstomen. Stamp ze fijn onder toevoeging van de spinazie en gekookte eieren.
  2. Breng het geheel op smaak met peper en zout en roer de roomboter erdoor.
  3. Kook de geschilde asperges in een aspergepan gaar.
  4. Smelt de roomboter en voeg de fijngehakte hazelnoten toe. Laat deze ca. 5 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Rangschik de stamppot op voorverwarmde borden. Laat de asperges goed uitlekken en leg deze naast de stamppot.
  6. Besprenkel het gerecht als laatste met de notenboter en gehakte peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gekookte eieren