Pasta primavera

Pasta primavera

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke pasta primavera met groene asperges, champignons en paprika. De biefstukreepjes met knoflook, zout en peper maken deze pasta extra lekker.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta primavera op tafel.

  1. Breng water aan de kook voor de pasta.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette, paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten.
  3. Kook intussen de pasta beetgaar, rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook, zout en peper 3 minuten.
  4. Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten.
  5. Schep voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta