- 400 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Pasta met kip spekjes en paddestoelen op tafel.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
- Snijd de paddestoelen in stukjes.
- Hak de bieslook fijn.
- Kook de pasta met wat zout al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een wok of hapjespan. Bak de kipfilet en spekreepjes ca. 5 minuten.
- Voeg geperste knoflook toe en bak even mee.
- Voeg vervolgens de gesneden paddestoelen toe en bak mee tot ze zacht worden.
- Voeg dan roomkaas en crème fraîche toe. Roer goed door tot het zacht is.
- Laat op laag vuur zachtjes pruttelen tot de saus iets dikker wordt. Breng op smaak met versgemalen peper. Zout is in principe niet nodig omdat de spekjes voldoende zout zijn.
- Meng de saus met de pasta, schep op borden en strooi er wat geraspte Parmezaanse kaas over.