Amuse van norirollen met zalm en kaas

Amuse van norirollen met zalm en kaas

Smulweb imageSmulweb

Een amuse van norirollen gevuld met zalm, roomkaas en tuinkers. De zalmballetjes hebben een knapperige buitenkant van nori waarbinnen zich de verassend smaakvolle vulling bevindt. Perfect als start van een luxe diner!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van norirollen met zalm en kaas op tafel.

  1. Leg een reepje nori op een werkblad, smeer 1 theelepel roomkaas op één uiteinde en leg daar een beetje wasabi en tuinkers op.
  2. Rol alles zo op dat de kaas aan de binnenkant zit.
  3. Rol 2 plakken zalm rond het reepje nori en serveer de rol verticaal op een amuselepel.
  4. Doe hetzelfde met de rest van de zalm, tuinkers en wasabi, roomkaas en norireepjes.
  5. Leg een stukje limoen als garnituur op de amuselepel erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Amuses