Franse uien soep (slow-cooker)

Franse uien soep (slow-cooker)

Smulweb imageSmulweb

Een klassieke Franse uiensoep bereid in de slowcooker. Bak de uien eerst bruin en knapperig, voeg ze en nog een aantal ingrediënten toe aan de slowcooker en laat het 5 uur op laag koken. Serveer in een kom, met toast bedekt met Parmezaanse kaas of met gesmolten mozzarella er bovenop.

25 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Franse uien soep (slow-cooker) op tafel.

  1. Bak de uien in boter tot ze lekker bruin en knapperig zijn.
  2. Verplaats de uien naar de slow-cooker en voeg de volgende 5 ingrediënten toe: vleesbouillon, droge sherry, worcestershire saus, laurier bladen, zout en peper
  3. Deksel op de pan en laat 5 uur op laag koken.
  4. Verwijder de laurierblaadjes als de uien zacht zijn en serveer in kommen.
  5. Bedek toast met parmezaanse kaas en leg op de soep. Of strooi mozzarella over alles en smelt in de magnetron.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Soep Ui