- 100 g Rucolacress
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Tartaar van kalfsmuis met gelei van piccallily rauwe bloemk op tafel.
- Vet de stekertjes zorgvuldig in en zet op een blad of bord dat in je koelkast past.
- Meng de tartaar met de mayonaise, mosterd, kappertjes, gehakte peterselie en breng het geheel hoog op smaak met peper en zout.
- Schep het tartaarmengsel in de stekers en duw goed aan, vul de stekers tot halfvol.
- Verwarm de bouillon en week de gelatineblaadjes in ruim water. Los de gelatine van vuur af op in de bouillon en meng de piccalilly door het geheel.
- Schep het piccalillymengsel bovenop de tartaar in de stekers tot aan de rand toe vol. Laat opstijven in de koelkast.
- Rasp het wit van de bloemkool tot een soort couscous en breng dit op smaak met olijfolie, peper, zout en enkele druppels citroensap.