Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Smulweb imageSmulweb

Een lunch of licht diner om je vingers bij af te likken: gevuld brood met shoarma-groenteschotel. Lekker, goed gevuld én simpel klaar te maken. Perfect voor die drukke donderdagavonden!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld brood met shoarma-groenteschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes gedurende 4 minuten. Voeg de soepgroenten toe en bak deze al omscheppend 5 minuten mee.
  3. Maak intussen het brood een beetje vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is.
  4. Snijd het brood horizontaal door en bestrijk beide helften met piccalilly, ketchup of currysaus.
  5. Schep de shoarma met de groenten erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood