Boursin risotto

Boursin risotto

Smulweb imageSmulweb

Risotto, maar dan wel met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden. Met rucola en versgemalen peper krijgt de risotto nog meer smaak, je proeft de Italiaanse zon bijna!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Boursin risotto op tafel.

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Smelt de boter/margarine in een pan en bak hierin de ui glanzig.
  3. Voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enkele minuten meebakken op een niet te hoog vuur.
  4. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en roer de risottorijst regelmatig om tijdens het koken gedurende ca. 20 minuten.
  5. Roer de laatste paar minuten Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden erdoor en laat goed verwarmen.
  6. Schep op het laatste moment de rucola, waarvan de blaadjes eventueel kleiner worden gesneden, door de risotto.
  7. Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met versgemalen peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Rijst