Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Italiaanse stoofpot op tafel.
- Snijd het vlees in reepjes en de ui in ringen. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui.
- Voeg het vlees toe en braad het rondom bruin. Voeg de tomatenpuree toe, bak 1 minuut mee.
- Roer de bloem erdoor en blus het geheel af met de wijn. Blijf goed roeren om klonten te voorkomen. Voeg 1 1/2 dl. water, oregano, pesto en honing toe en laat dit 1 1/2 uur op laag vuur stoven. Roer af en toe door, voeg evt. wat water toe als de saus te dik wordt.
- Snijd de groente in blokjes. Voeg de groente en de uitgeperste knoflook toe aan het vlees. Roer alles goed door elkaar en laat het nog 15 minuten stoven, zodat de groenten gaar zijn.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout.