Japanse schnitzelreepjes

Japanse schnitzelreepjes

Smulweb imageSmulweb

Goudbruin en knapperig: deze Japanse schnitzelreepjes zijn super simpel. Bestrooi en paneer met ei en panko, dan de pan in met een scheutje olie. Serveer met rijst en Japanse mayonaise.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Japanse schnitzelreepjes op tafel.

  1. Bestrooi de repen met zout, peper en bloem. Schud overtollig bloem af.
  2. Schep de repen eerst door het ei en druk het dan stevig in de panko.
  3. Verwarm de olie en bak de repen om en om in meerdere porties goudbruin.
  4. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Houd evt. warm in een warme oven tot alle repen gebakken zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden