Champignonsoep

Champignonsoep

Smulweb imageSmulweb

Maak deze eenvoudig te bereiden champignonsoep met ui en verse peterselie. Een perfecte, smaakvolle soep die warm en hartig aanvoelt. Ideaal als voorgerecht of als lunch.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Champignonsoep op tafel.

  1. Snijd de champignons in plakjes and snipper de ui.
  2. Smelt de boter in een pan and fruit de ui op laag vuur goudgeel.
  3. Voeg de champignons en bloem toe en laat zachtjes fruiten. Roer goed.
  4. Voeg langzaam al roerende de bouillon toe. Laat de soep binden.
  5. Roer er de melk door en laat zachtjes koken.
  6. Voeg de peterselie toe.
  7. Maak af op smaak met extra zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep