Garnalensalade met asperges en peultjes

Garnalensalade met asperges en peultjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke garnalensalade met asperges en peultjes, afgemaakt met pijnboompitten en frisse dressing. Serveer op een bedje van sla en geniet van de combinatie van smaken en texturen. Perfect voor een zomerse lunch of lichte maaltijd.

15 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Garnalensalade met asperges en peultjes op tafel.

  1. Halveer de asperges en kook ze 4 minuten in water met zout. Voeg de peultjes bij de asperges en kook deze 3 minuten mee. Giet de groenten af en spoel er koud water over zodat de peultjes groen en knapperig blijven.
  2. Verhit de olijfolie en roerbak de asperges en de peultjes 3 minuten. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge hete koekenpan.
  3. Verdeel de sla over 4 borden. Schep de asperges, peultjes en garnalen op de sla.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade. Strooi de bieslook en pijnboompitten erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Garnalensalade Asperges