Komkommer-tauge zoetzuur

Komkommer-tauge zoetzuur

Smulweb imageSmulweb

Komkommer-tauge zoetzuur, het perfecte bijgerecht voor bij de rijsttafel. Halveer de komkommer, snijd in boogjes en meng met taugé en een zoetzuur mengsel van witte wijnazijn, suiker en zout, bestrooi met selderijblad.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Komkommer-tauge zoetzuur op tafel.

  1. Halveer de komkommer over de lengte, schraap het zaad er met een theelepeltje uit en snijd beide helften in boogjes van ½ cm dikte.
  2. Leg de taugé in een vergiet, was het en giet er kokend water over.
  3. Los het zout en de suiker op in de witte wijnazijn en meng dit met de komkommer en taugé.
  4. Strooi er wat selderijblad over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen