Frambozenmousse met bramen en bessen

Frambozenmousse met bramen en bessen

Smulweb imageSmulweb

Een luchtige frambozenmousse op basis van mascarpone en crème fraîche, geserveerd met bramen en bessen. Garneer voor het serveren met munt of citroenmelisse. Perfect als dessert voor een etentje!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Frambozenmousse met bramen en bessen op tafel.

  1. Pureer de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg de mascarpone, crème fraîche en poedersuiker toe en meng alles tot een luchtige mousse.
  2. Verdeel de schoongemaakte bramen en bosbessen over 4 coupes. Schep de mousse erop en zet de desserts 30 minuten in de koelkast.
  3. Garneer voor het serveren met munt of citroenmelisse.
  4. De bramen en bosbessen kunnen worden vervangen door aardbeien en aalbessen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bramen Bessen