Romige uientaart met mosterd

Romige uientaart met mosterd

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke Romige uientaart met mosterd! Heerlijk gekarameliseerde uien met mosterd, graanmosterd en een variatie van kaas die het een overheerlijke romige smaak geven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige uientaart met mosterd op tafel.

  1. Bekleed een springvorm van 22-24 cm met het deeg.
  2. Snijd de uien in ringen en fruit ze al omscheppend in de boter.
  3. Klop de eieren met de crème fraiche, mosterd, zout, peper en de helft van de kaas los.
  4. Verdeel de uien over de bodem van de springvorm. Giet het eimengsel eroverheen en strooi de rest van de kaas eroverheen.
  5. Bak de taart in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 35 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Kruiden Bakken Taart