Spaghetti met snijbonen en rode pesto

Spaghetti met snijbonen en rode pesto

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti met snijbonen en rode pesto. Deze heerlijke combinatie van snijbonen, ham, pesto en tomaten mag je echt niet missen. Het gerecht is snel en makkelijk te bereiden. Buon Appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met snijbonen en rode pesto op tafel.

  1. Snijbonen wassen, halveren en in de lengte doorsnijden. Schaaf kaas met een dunschiller in dunne, onregelmatige stukjes.
  2. Breng ruim water aan de kook in een grote pan. Voeg zout en spaghetti toe en kook het aldente (beetgaar).
  3. Breng in een tweede pan water aan de kook. Voeg zout en snijbonen toe en kook ze in ca. 5 minuten beetgaar.
  4. Snijd ham in reepjes. Verhit de olie en bak ham in ca. 2 minuten knapperig. Laat het uitlekken op keukenpapier.
  5. Halveer cherrytomaten en olijven.
  6. Haal de hamreepjes uit de pan. Voeg pesto, cherrytomaten en olijven toe en verwarm het ca. 1 minuut.
  7. Giet spaghetti en snijbonen af en laat het uitlekken. Meng spaghetti, snijbonen en pesto met tomaten en olijven en bestrooi het geheel met ham en kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen