2 sauzen voor kebab of shoarma broodtjes

2 sauzen voor kebab of shoarma broodtjes

Smulweb imageSmulweb

Maak het pitabroodje warm en vul het met kebab of shoarma vlees. Leg er een frisse gemengde salade op met een mix van ijsbergsla, rode kool en reepjes wortel. Sausje eroverheen van tomaten en knoflook en klaar is je broodje.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke 2 sauzen voor kebab of shoarma broodtjes op tafel.

  1. Maak het pitabroodje warm en snij deze aan één kant open.
  2. Leg een gemengde salade van ijsbergsla reepjes, rode kool reepjes en reepjes wortel bovenop het vlees.
  3. Verdeel tomatensaus over de ene helft van het broodje en knoflooksaus over de andere helft van het broodje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kebab