Sint-jacobsschelpen op de bbq

Sint-jacobsschelpen op de bbq

Smulweb imageSmulweb

Sint-jacobsschelpen worden extra lekker als je ze omwikkelt met pancetta. Rijg ze aan een takje rozemarijn en bak ze op de bbq. Een snuf peper en eventueel wat rookschilfers maken het geheel af.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sint-jacobsschelpen op de bbq op tafel.

  1. Snijd de plakken pancetta in de lengte in 3.
  2. Wikkel elke sint-jakobsschelp in een reep pancetta.
  3. Gebruik een takje rozemarijn als prikker en bak de sint-jakobsschelpen aan elke kant 2 à 3 minuten.
  4. Breng op smaak met een beetje peper.
  5. Voeg eventueel wat rookschilfers toe aan het houtskool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees