Indonesische roerbakschotel

Indonesische roerbakschotel

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de smaakexplosie in deze Indonesische roerbakschotel. Runderreepjes worden kort gebakken en vervolgens toegevoegd aan de wok met groenten en een mix van kruiden voor een perfecte smaak. Smaakt heerlijk met wat rijst of noedels.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indonesische roerbakschotel op tafel.

  1. Kook de sperziebonen in water met zout in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  2. Verhit een scheutje wokolie in een wok op hoog vuur en roerbak hierin ongeveer 2 minuten de runderreepjes.
  3. Haal het vlees uit de wok, doe een tweede scheutje olie in de pan en roerbak hierin de groenten.
  4. Voeg de mix en 5 dl water toe en laat het geheel nog 5 minuten doorkoken op een middelmatig vuur.
  5. Voeg het vlees weer toe en breng alles op smaak met ketjap manis.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Indonesisch