Rozemarijn gehaktballen in tomatensaus

Rozemarijn gehaktballen in tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Smaakvolle gehaktballen met rozemarijn in rijke tomatensaus, perfect te serveren met stokbrood voor een gezellig diner. Gewoon alles in de pan laten komen en in de oven bakken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Rozemarijn gehaktballen in tomatensaus op tafel.

  1. Fruit ui en knoflook in olie tot ze zacht zijn. Schep ui en knoflook uit pan en laat iets afkoelen.
  2. Meng in een kom het gehakt met het ui/knoflook mengsel, komijn, koriander, zout en peper.
  3. Maak van het gehakt golfbal grote gehaktballetjes.
  4. Voeg in de pan waarin de uien en knoflook waren de rode wijn, tomaten en rozemarijn toe en breng alles aan de kook.
  5. Laat het geheel even doorkoken.
  6. Doe de gehaktballen in een ovenschaal en verdeel de tomatensaus erover.
  7. Leg aluminiumfolie over de schaal en bak de gehaktballen voor 20 minuten of tot ze gaar zijn bij 200 graden Celsius.
  8. Garneer het gerecht met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Sauzen