Pasta met peultjes citroen en ricotta

Pasta met peultjes citroen en ricotta

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met peultjes, citroen en ricotta is een heerlijk zomers gerecht. Gecombineerd met rucola, Parmezaanse kaas en olijfolie geeft het een frisse en pittige smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met peultjes citroen en ricotta op tafel.

  1. Halveer de peultjes eventueel, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  3. Snijd de rucola eventueel iets kleiner.
  4. Verwarm de olijfolie met het citroensap en de peultjes. Voeg zout en peper toe.
  5. Schep de pasta, rucola en ricotta door het peultjesmengsel.
  6. Serveer de pasta bestrooid met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Fruit Kaas Citroen