Champignons met salsa verde

Champignons met salsa verde

Smulweb imageSmulweb

Deze gegrilde champignos met salsa verde zijn superlekker én simpel te maken. Bestrijk de champignons met knoflookolie en citroensap, grill kort en serveer met de frisse salsa verde van peterselie, munt en kappertjes. Cultiveer jij het goede campingleven?

25 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Champignons met salsa verde op tafel.

  1. Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken.
  2. Maak intussen de salsa verde. Pureer hiervoor alle ingrediënten grof behalve de olijfolie. Klop de olie er in gedeelten door.
  3. Verwarm een grillpan of een ovengrill. Rooster de champignons circa 4 minuten.
  4. Serveer ze met de salsa verde erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Paddenstoelen Champignons