Tortellini met pesto roomsaus

Tortellini met pesto roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Tortellini in een pesto-roomsaus met gebakken champignons en sjalotjes. Meng de tortellini met de romige saus en geniet van de heerlijke Italiaanse smaken. Eenvoudig te bereiden en onweerstaanbaar lekker.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tortellini met pesto roomsaus op tafel.

  1. Breng een pan ruim gevuld met water aan de kook en snijd de sjalotjes en champignons.
  2. Kook de tortellini met wat zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  3. Bak de knoflook en de sjalot ± 5 minuten in de olie.
  4. Voeg de champignons toe en bak die al omscheppend ± 5 minuten.
  5. Meng de crème fraîche en de pesto erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng daarna de saus en de tortellini door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen