Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pakketje met prei en zalm op tafel.
- Verwarm de oven voor op 225°C.
- Bereid de aardappelschijfjes in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Houd maximaal 5 minuten verwarmingstijd aan.
- Leg de stukken bakpapier of aluminiumfolie klaar en vet de aluminiumfolie in met wat olie. Verdeel de aardappelschijfjes over het midden van de stukken aluminiumfolie of bakpapier en bestrooi met versgemalen peper en eventueel zout naar smaak.
- Meng de olie, mosterd en dille. Voeg versgemalen peper toe en evt. zout naar smaak. Wrijf de zalmfilets vervolgens in met dit mengsel en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de rode ui en prei eroverheen.
- Schenk de verwarmde bouillon over de zalm en vouw de vellen folie of bakpapier omhoog rondom de zalm. Bind ze met touw goed dicht tot pakketjes.
- Leg de pakketjes op de bakplaat en schuif deze in het midden van de voorverwarmde oven. Laat het geheel in 20 minuten gaar worden.