Roergebakken pangasius met oestersaus

Roergebakken pangasius met oestersaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht van pangasiusschotel met oestersaus! Peultjes gewokt in roerbakolie, wortel en ui. Voeg gemarineerde pangasiusrepen toe en roerbak dit kort. Maak het af met knoflook, limoensap en oestersaus en garneer met cashewnoten en koriander

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roergebakken pangasius met oestersaus op tafel.

  1. Kook de peultjes in een pan met ruim kokend water in 2-3 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken.
  2. Snijd de pangasiusfilets in repen van 3 cm breed.
  3. Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de ui en wortel 2-3 minuten. Schep de repen vis en de peultjes erdoor en roerbak alles nog 2-3 minuten.
  4. Meng het limoensap, knoflook en de oestersaus erdoor en warm het gerecht nog even zachtjes door.
  5. Schep tot slot de cashewnoten (en koriander) erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen