Ratatouille met gehakt

Ratatouille met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een Frans klassiekertje met een twist. Ratatouille met gehakt! Ui, tomatenpuree, rode wijn en gehakt zorgen voor extra smaak. Serveer met stokbrood om lekker mee te dippen.

10 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ratatouille met gehakt op tafel.

  1. Snijd de groenten in grove stukken.
  2. Bak de ui in een pan. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg zout, peper en knoflook toe.
  3. Schep de tomatenpuree door het gehaktmengsel. Blus eventueel af met een scheutje rode wijn.
  4. Voeg de groenten en de tomaten in blik en laurierblaadjes toe aan de pan. Laat het geheel ongeveer een uur sudderen. Verwijder dan de laurierblaadjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees