Avocadocreme met zalmblokjes en rivierkreeftjes

Avocadocreme met zalmblokjes en rivierkreeftjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk voorgerecht met avocado en vis. De avocado en yoghurtmayonaise tot een gladde massa, op smaak gebracht met zout en peper. Gecombineerd met rivierkreeftjes, zalmblokjes, limoensap en bieslook. Serveer met geroosterd brood.

10 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 2 Avocado
  • 5 g Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Avocadocreme met zalmblokjes en rivierkreeftjes op tafel.

  1. Schil de avocado's, verwijder de pit en besprenkel het vruchtvlees met limoensap.
  2. Pureer de avocado met yoghurtmayonaise tot een gladde massa met behulp van een staafmixer of keukenmachine.
  3. Breng op smaak met zout, peper en eventueel extra limoensap.
  4. Hak de rivierkreeftjes grof en meng ze in een kom met zalmblokjes, bieslook, de rest van het limoensap en peper naar smaak.
  5. Verdeel de avocadocrème over 8 kleine glaasjes.
  6. Schep het zalmmengsel erop en geef bij elk glas een theelepel.
  7. Serveer met driehoekjes geroosterd brood.
eet smakelijk