- 300 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Chili con carne en rijst met mais op tafel.
- Laat bonen uitlekken in zeef of vergiet.
- Pel ui en snijd klein.
- Was paprika, verwijder zaadlijsten en snijd in blokjes.
- Ontdoe Spaanse peper van zaadjes en snijd in reepjes.
- Kook rijst volgens instructies op verpakking.
- Laat margarine lichtbruin worden en fruit ui, paprika en Spaanse peper.
- Voeg gehakt toe en bak rul.
- Pers knoflook erboven uit.
- Roer tomatenpuree erdoor.
- Roer water en Kruidenmix Chili Con Carne door elkaar en schenk het mengsel erbij. Breng al roerend aan de kook.
- Voeg bonen toe.
- Roer af en toe en laat in ca. 15 minuten goed warm worden.
- Laat maïs uitlekken en meng de maïskorrels door de gekookte rijst.