Gevulde visrolletjes

Gevulde visrolletjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze gevulde visrolletjes zet je een culinair hoogstandje op tafel. De combinatie van verse zalm en geitenkaas zorgt voor een smaakexplosie. Geserveerd met een romige saus is dit gerecht het proberen waard!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Tongfilet

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde visrolletjes op tafel.

  1. Bestrooi 8 tong- of scharfilets met zout en peper. Leg op elke visfilet (aan de kant waar het vel heeft gezeten) een dikke reep verse zalm en een snufje fijngesneden dragon.
  2. Rol de visfilets losjes op en steek ze vast met houten prikkers. Leg de rolletjes in een ovenschaal.
  3. Verwarm 1 dl slagroom en laat hierin 75 gr verkruimelde verse geitenkaas of roomkaas smelten. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de vis.
  4. Gaar de rolletjes 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kaas Kruiden Sauzen