- 2 el Zure room
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde aardappeltjes met gerookte zalm en zure room op tafel.
- Boen de aardappels schoon onder koud stromend water en prik ze rondom enige malen in met een vork.
- Gaar de aardappels in de magnetron gedurende ongeveer 3 minuten op 600 Watt. Keer de aardappels halverwege een keer om.
- Laat de aardappels 5 minuten nagaren. Snijd vervolgens de hoedjes eraf en hol ze uit met een lepel.
- Plet het aardappelkruim grof met de zalm, dille, boter en de helft van de zure room en breng op smaak met peper en zout.
- Vul de aardappeltjes met het kruim en overgiet ze met de resterende zure room.
- Zet de hoedjes er terug op en je gerecht is klaar! Tip: Je kunt de aardappels altijd even opwarmen in de magnetron voor je ze serveert.