Gerookte paprika goulash voor de slow cooker

Gerookte paprika goulash voor de slow cooker

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gerookte paprika goulash voor de slowcooker. Bak de uien, paprikapoeder, knoflook en vlees. Voeg tomatenpuree, water toe en kook op hoog voor 4 tot 5 uur. Serveer met eipasta.

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Zure room
  • 375000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gerookte paprika goulash voor de slow cooker op tafel.

  1. Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak uien en roer tot ze beginnen te verzachten en bruin aan de randen, 8 tot 10 minuten. Voeg de knoflook toe en bak gedurende een minuut. Doe dit mengsel in de slowcooker.
  2. Meng paprikapoeder, zout en peper in een grote kom. Wentel het vlees in blokjes paprikamengsel tot het gelijkmatig bedekt.
  3. Verwarm een eetlepel van de olie in dezelfde pan op middelhoog vuur. Voeg 1/3 van de rundvleesblokjes in de pan en bak tot mooi bruin aan alle kanten. Transfer naar de slowcooker. Giet 2 eetlepels water in de pan en schraap de stukjes bruin uit de pan, de vloeistof giet het in de slowcooker. Dit voorkomt het verbranden van de paprika als je bruin van de volgende partijen rundvlees. Voeg nog een eetlepel olie in de pan en bak de volgende partij op dezelfde manier en herhaal dit voor de derde partij.
  4. Roer de tomatenpuree en de rest van het water door de slowcooker. Kook op hoog voor 4 tot 5 uur (of op lage temperatuur gedurende 6 tot 9 uur).
  5. Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Roer de eipasta en kook onbedekt, af en toe roeren, totdat de noedels gaar zijn, maar nog steeds stevig aan te bijten zijn, ongeveer 5 minuten. Giet af.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stoofpotje Paprika