Shoarma met bleekselderij en kaas

Shoarma met bleekselderij en kaas

Smulweb imageSmulweb

Shoarma met bleekselderij, kerriepoeder, noten, rozijnen, yoghurt en kaas. Een heerlijk gerecht met een crunchy bite van de noten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Shoarma met bleekselderij en kaas op tafel.

  1. Pel de ui en snipper deze. Haal de stengels bleekselderij los van de struik, was ze en verwijder de harde nerven of draden. Bewaar eventueel wat selderijblad voor de garnering. Snijd de selderijstengels in smalle boogjes. Halveer de noten of hak ze grof. Snijd de kaas in dobbelsteentjes.
  2. Verhit de olie in een wok of ruime koekenpan en roerbak hierin de ui en de shoarmareepjes 10 minuten. Schep de bleekselderij en kerriepoeder erdoor, voeg peper en zout naar smaak toe. Bak nog 5 minuten.
  3. Schep de kaasblokjes, de rozijnen, de helft van de noten en de yoghurt door het vleesmengsel.
  4. Strooi de rest van de noten, de peterselie en eventueel selderijblad over het gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Kaas Bleekselderij