Zachte bolletjes met ei

Zachte bolletjes met ei

Smulweb imageSmulweb

Maak deze zachte bolletjes met ei in een handomdraai. Hol de broodjes uit en smeer de binnenkant in met boter. Breek er een eitje in, zet de kapjes erop en laat het geheel nog een minuutje in de oven staan. Geniet van deze heerlijke, snelle snack!

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zachte bolletjes met ei op tafel.

  1. Haal de kapjes van de broodjes, hol de broodjes uit en smeer de binnenkant in met boter. Bestrooi ze met wat zout en peper.
  2. Zet de broodjes in een ovenschaal en breek er een eitje in.
  3. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 220 graden Celsius.
  4. Zodra het eiwit stolt, zet de kapjes van het broodje erop en laat het geheel nog een minuutje in de oven staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei