Visstoofpotje

Visstoofpotje

Smulweb imageSmulweb

Een stoofpotje met vis, dat heb je nog nooit gegeten. Dit visstoofpotje is gevuld met kabeljauw, garnalen, paprika, tomaten en heerlijke kruiden. Serveer het met wat rijst.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Visstoofpotje op tafel.

  1. Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de paprika en de tomaten in stukjes. Snijd de ontdooide kabeljauwfilet in stukken.
  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook licht aan.
  3. Voeg daar de paprika en tomaat aan toe en bak het geheel 2 à 3 minuten. Roer de kruiden en de bouillon erdoor en kook het geheel op hoog vuur gedurende 10 minuten tot een dikke saus.
  4. Bestrooi de stukken vis met peper en zout en leg ze in de saus. Stoof de vis in 5 minuten gaar en voeg de garnalen toe.
  5. Warm het geheel nog 1 minuut door.
eet smakelijk