- 1 el Koriander
- 200 g Appelmoes 0%
- 40 g Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Zuurkool gehaktschotel op tafel.
- Kook de aardappelen gaar.
- Bak de tartaar en gesnipperde ui in hete olie rul. Voeg zout, peper, korianderpoeder, knoflook uit de pers en rozijnen toe en meng alles goed door elkaar.
- Stamp de gekookte aardappelen fijn en roer de appelmoes erdoorheen.
- Vul een ovenschotel in lagen met gehakt, losgemaakte zuurkool en aardappelpuree. Leg dunne schijfjes appel erbovenop. Bestrooi de schotel dun met paneermeel en verdeel de dieetmargarine in vlokjes erover.
- Dek de ovenschaal af en zet gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
- Haal het deksel of folie eraf voor het laatste kwartier.