Hartige oliebollen

Hartige oliebollen

Smulweb imageSmulweb

Hartige oliebollen met paprika, ui en kaas en Italiaanse kruiden in het beslag. Geserveerd met een paprikaroomsaus.

60 min bereiden

tussendoortje

30 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water
  • 1 paprika roomsaus

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige oliebollen op tafel.

  1. Maak de paprika en de ui schoon en snipper ze fijn.
  2. Doe de oliebollenmix in een kom en meng het water erdoor tot een glad beslag ontstaat.
  3. Roer de paprika, ui, kaas en Italiaanse kruiden erdoor. Knip de peterselie erboven fijn en voeg eventueel zout en peper toe.
  4. Laat het beslag rijzen volgens de gebruiksaanwijzing en bak er daarna oliebollen van volgens de gebruiksaanwijzing.
  5. Maak intussen ook de paprikaroomsaus en doe deze over in een schaaltje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak Oliebollen