Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Sla de kroon van je gasten door ze te verrassen met struisvogelbiefstuk met roomsaus. Bak de biefstukken in boter, verbeter de smaak met Cognac en zwarte peper, maak de saus dikker met room en serveer.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Calvados

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Struisvogelbiefstuk met roomsaus op tafel.

  1. Laat de boter bruin worden en bak hierin de biefstukjes aan beide kanten.
  2. Kruid de biefstukjes met peper en zout. Haal ze uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie op een warm bord.
  3. Meng wat Cognac door de braadjus en voeg er de room aan toe. Laat het geheel even inkoken tot je een dikke saus krijgt.
  4. Voeg intussen wat gekneusde zwarte peper toe aan de saus.
  5. Serveer de biefstukjes op een bord en druppel de saus eroverheen.
eet smakelijk