Witlofschuitjes met pittig gehakt

Witlofschuitjes met pittig gehakt

Smulweb imageSmulweb

Pittig gehakt gemengd met ui, champignons, witlof en mais. Het gehaktmengsel wordt in kleine witlofschuitjes gevuld en besprenkeld met geraspte kaas. Na enkele minuten in de oven, zult u genieten van heerlijke witlofschuitjes met een knapperige bite.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 63 g Tex-Mex Blend voor Burrito's

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Witlofschuitjes met pittig gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de buitenste bladeren van de witlof en maak daar de schuitjes van en leg deze in een ovenschaal.
  3. Snij de overige witlof heel fijn. Snij de ui en de champignons ook. Bak de ui en voeg na 3 min de champignons en de fijn gesneden witlof toe tot deze geslonken is. Giet na 5 min af en doe dit op een bord of schaal.
  4. Bak het gehakt rul en strooi het zakje tex mex eroverheen. Voeg de ui, champignons, witlof en mais toe. Verwarm en roer het mengsel goed door.
  5. Vul de witlofschuitjes met het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas eroverheen.
  6. Zet het geheel in de oven tot de kaas gesmolten is.
  7. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees