Zomerse gebakken aardappelen met italiaans tintje

Zomerse gebakken aardappelen met italiaans tintje

Smulweb imageSmulweb

Gebakken aardappelen met een Italiaans tintje gevuld met rucola, feta, cherrytomaatjes en gebakken in rode ui en knoflook. Perfect voor tijdens een zomerse maaltijd. Genieten met het hele gezin!

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Zomerse gebakken aardappelen met italiaans tintje op tafel.

  1. Snijd de aardappels in plakjes van ongeveer 1/2 cm dik.
  2. Pel en hak de knoflook fijn.
  3. Pel de ui en snijd deze in dunne reepjes.
  4. Ontpit de tomaten en snijd deze in kleine stukjes, of snijd cherrytomaatjes in vieren.
  5. Was de rucola, dep het droog en scheur het in grove stukjes.
  6. Verkruimel de feta.
  7. Verhit olie in een grote koekenpan en bak de aardappelschijfjes om en om in ongeveer 6 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Voeg de knoflook en ui toe en bak al omscheppend ongeveer 3 minuten mee.
  9. Schep vlak voor het serveren de stukjes tomaat en rucola erdoor.
  10. Strooi de verkruimelde feta er overheen.
eet smakelijk